Rusă: Cum să plătiți
Ucrainean: Cum să plătească
Azerbaijani: cum să plătești
Armenian: Cum să plătești
Belarusian: Cum să plătiți
Georgiană: Cum să plătești
Kazahstan: Cum să plătești
Cum să plătiți
Letonă: Cum să plătești
Lituaniană: Cum să plătiți
Română: Cum să plătești
Tadjikistan: Cum să plătiți
Uzbek: Cum să plătiți
Estonă: Cum să plătești

Cum să plătiți pentru bunuri pe platforma de tranzacționare Platiz.com

Platforma de tranzacționare Platiz.com acceptă banii electronici ca plată pentru bunuri, ceea ce vă permite să livrați imediat bunurile cumpărătorului. Dacă acesta este un program sau o carte, imediat după efectuarea plății veți primi un link de descărcare, dacă este vorba despre o cartelă preplătită sau cu un card de plată expres, atunci veți primi propriile rechizite (numărul de serie, codul PIN etc.) sau imaginea scanată . Cea mai obișnuită formă de plată este prin intermediul serviciului WebMoney Transfer

Nu sunt înregistrat la WebMoney, cum este mai ușor de făcut?

Înregistrarea în sistemul de transfer WebMoney vă va duce nu mai mult de 3 minute. Cu privire la cum și unde puteți să vă refaceți portofelul electronic, puteți afla aici .

Am un card de credit, pot să-l plătesc?

În cazul în care vânzătorul acceptă acest tip de plată, pe pagina de descriere a produsului sub formă de plată se va afișa "Card de credit". Selectați această metodă, faceți clic pe butonul "Cumpărați acum" și apoi urmați instrucțiunile.

Pot plăti prin PayPal?

În cazul în care vânzătorul acceptă acest tip de plată, pe pagina de descriere a produsului, sub formă de plată, veți vedea "PayPal". Selectați această metodă, faceți clic pe butonul "Cumpărați acum".

Pot plăti în numerar fără înregistrare?

Noul cumpărător nu trebuie să se înregistreze la WebMoney. Este suficient să găsiți cel mai apropiat terminal (bancomat sau ATM) pentru numerarul în care există un serviciu de reînnoire a WebMoney, să primiți o chitanță pentru transferul de fonduri și să precizați cerințele sale atunci când cumpărați bunurile. În lista verticală a metodelor de plată, selectați "Terminale (numerar)", faceți clic pe "Plătiți" și apoi urmați instrucțiunile.

Eu folosesc un alt sistem de plată (QIWI, Yandex.Money, altul).

În lista drop-down a metodelor de plată, alegeți tipul de monedă electronică. Faceți clic pe "Cumpărați acum" și urmați cu atenție instrucțiunile sugerate.

Am un telefon MTS / BileLine / Megafon / TELE2. Pot plăti cu factura de telefon mobil? (Numai Rusia)

În lista verticală a metodelor de plată, selectați operatorul dvs., faceți clic pe butonul "Cumpărați acum" și urmați instrucțiunile.

Nu există puncte de reaprovizionare cu bani electronici lângă mine

Dacă locuiți într-o regiune unde nu există nicio posibilitate de a reface un portofel electronic, puteți efectua plata prin cel mai apropiat oficiu poștal din Rusia . În lista drop-down a metodelor de plată, selectați "Mesaj rus (numerar)", faceți clic pe "Cumpărați acum" și urmați instrucțiunile.

Vreau să plătesc sistemul bancar Internet (Alfa-Click, Sberbank etc.), este posibil acest lucru?

Da. Selectați "Internet banking" în metodele de plată, faceți clic pe "Cumpărați acum" și urmați cu atenție instrucțiunile.


Cum să plătiți

Descărcați Cum să plătiți